Urnor, krukor, amplar och brätten

  Krukor, amplar och urnor är ett trevligt och dekorativt inslag på många terrasser, altaner och i trädgårdar och dagens konsumenter ställer krav som den moderna yrkesodlaren måste ta hänsyn till och som ställer stora krav på SW som leverantör. Lika viktigt som färg och form är, lika viktigt är kvalitén och krukan/ brättets hållbarhet vid odling och transportering.

  SW Horto erbjuder ett brett sortiment av urnor, krukor, amplar, brätten och skålar från några av Europas största tillverkare. Vi har möjlighet att lagerhålla en stor mängd av sortimentet för att snabbt tillgodose odlarens behov.

  Många av krukorna är tillverkade i väderbeständigt och frosttåligt material, allt för att tillgodose odlarnas olika växtval i de varierade växtzonerna som vårt långa land innehåller.

  SW Hortos sortiment innehåller en stor mängd krukor, urnor och skålar för särskilda ändamål såsom lökar och plantskoleväxter, sommarblommor och bärplantor. Många av amplarna och krukorna är förberedda med etikettslits till etiketter vilket ger ett möjlighet för lättillgänglig information om skötsel och växt till kunden. En del amplarna erbjuds med fat som fungerar som vattenreservoar medan andra amplar har ”inbyggd” reservoar.

  Med rätt form och färg kan du enkelt förhöja plantornas värde och attraktionskraft i en harmonisk samplantering. Detsamma gäller för större urnor och skålar. Färgerna byts hela tiden ut för att ligga i linje med trenderna på marknaden.


  Se alla attraktiva färger på krukor, amplar och skålar i e-katalogen.