Plantor

I SW Hortos och Volmarys sortiment av blomsterfrö och plantor hittar ni många spännande och odlingsvärda sorter för olika användningsområden. Sortimentet utökas ständigt med nyheter och förbättringar samt det lilla extra och vi söker efter blomsterfrö och plantsorter som har bättre odlingskvalitéer är mera kompakta, brytvilliga eller blomvilliga. Viktiga egenskaper för vackra, starka och friska plantor som motsvarar odlarnas stora krav för att möta en tuff konkurrens på marknaden.

För att kunna möta upp till dessa stora krav på blomsterfrö och plantor från odlarna är vårt partnerskap med Volmary av största vikt. Tillsammans levererar vi blomsterfrö och plantor av yppersta kvalité till den svenska marknaden.

Tillsammans erbjuder vi blomsterfrö och plantor av en stor mängd växtslag vilket gör blomsterfrö och plantsortimentet inte bara brett utan också oerhört djupt. De olika kategorierna av blomsterfrö och plantor är sommarblommor för utplantering, sommarblommor för snitt och torkning, perenner, gräs, diverse krukgrönsaker och kryddväxter.

SW Horto och Volmary erbjuder en stor mängd olika kvalitéer av blomsterfrö och en stor mängd olika storlekar på pluggplantor allt från 28-hål till 480-håls brätten.

Du som odlare kan själv välja vilket förökningssätt du föredrar då du kan erhålla många av sorterna både som blomsterfrö eller pluggplanta.


Här kan du läsa e-katalogen