Gödsel

SW Horto erbjuder ett brett gödselprogram för växthus- och frilandskulturer. Ett sortiment som innehåller produkter så som vattenlösliga fullgödselmedel, balanserade för användning beroende på kultur och vattenkvalitet, enklare allroundgödning i flytande eller fast form liksom långtidsverkande Basacote-sortimentet för substrat inblandning och containerodling samt KRAV-godkänt gödsel med vegetabiliska och animaliska råvarukällor.

Att gödsla rätt är grunden inte bara för en jämn och bra tillväxt utan även för en stark och motståndskraftig planta. Med rätt gödselstrategi kan du med enkla verktyg påverka plantans fysiologi till att förebygga stress- och sjukdomrelaterade problem vilket kan reducera både antal givor och mängd gödning och behovet av växtskydd.

Vi stävar efter att du som kund ska hitta ett gödselprogram och ett lönsamt helhetskoncept för ert specifika behov och önskvärt resultat. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla sortimentet tillsammans med våra leverantörer utefter kundernas behov.