Gödsel

Ge din odling de bästa förutsättningarna för god tillväxt med rätt gödsel. SW Horto erbjuder dig som professionell yrkesodlare ett förstklassigt sortiment av gödsel. Traditionella fullgödselmedel från välkända leverantörer och spännande nyheter och unika produkter för speciella odlingsbehov gör att vi har ett det bredaste gödningssortimentet.

Tillsammans med rådgivare, leverantörer och ett omfattande kontaktnät kan vi erbjuda spetskompetens inom gödning och med ambitionen att ge dig som kund den bästa servicen och tillgången till de bästa produkterna, året runt.

I sortimentet finns Yara´s kristallina näringssortiment för dropp- och bevattningssystem. Ett sortiment där du som odlare kan välja färdiga fullgödselmedel med mikro för enkel och säker hantering alternativt skräddarsy ditt eget gödningspaket utifrån ditt behov med hjälpa av enkla makro- och mikronäringsprodukter.

Vår egen Bouyant-serie är ett flytande gödningssortiment med fullgödsel för ett brett användningsområde inom park, plantering och som trädnäring.

I sortimentet hittar du även KRAV-certifierad gödning i fast och flyttande form. Fontana 4-0,5-5+mikro, 100% vegetarisk och Fontana 9-0-0+mikro med direktverkande kväve är två exempel. Även Optifer med 6% flytande järn och Biofer-produkterna i både 25 kg säck och storsäck finns i vårt sortiment.

För substratinblandning och toppdressing i kruk- och större containerodling finns Basacote-sortimentet. Varje granula omsluts av ett flexibelt coatingmaterial som beroende på temperatur långsamt frisätter näringen, upp till 9 månader beroende formula.

SW Horto erbjuder även flertalet olika biostimulanter för extra plantstärkande effekt. Till exempel Aminosol baserat på aminosyrer för stressade plantor och vid extra intensiv tillväxt. Basfoliar Combi Stripp, calciumberikad direktverkande kväve med extra Mn, Zn och B för främjad frukt och bärkvalité. Basfoliar Kelp baserat på alger med extra aminosyror och proteiner. Humifist baserat på humus- och fulvicsyror för extra tillväxt.

För gödsel till grönytor se Grönyta 2023.

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den bästa lösning för din odling.


Se produkter i e-katalog eller klicka dig vidare till produktblad för kompletta analysvärden.