Gödsel

SW Horto erbjuder ett av den marknadens bredaste gödselsortimentet med produkter framtagna för allt ifrån växthus- och frilandskulturer till trädgård och grönområden, park, sportarenor och anläggning. Vi stävar efter att du som kund ska hitta rätt gödsel och ett lönsamt helhetskoncept för ditt specifika behov och förväntade odlingsresultat.

Sortiment består av enklare lantbruksgödning, vattenlösliga fullgödselmedel för droppbevattning, bladgödningsprodukter för en effektiv och säker hantering, bred allroundgödning i fast och flytande form, KRAV-godkänt gödsel samt Biostimulanter för en plantstärkande effekt.

För dig som gör egen blandning eller har behov av att tilläggsgödsla vid akut brist har vi en bred portfölj av mikro- och makrogödning. Både i flytande-, kristallin- och i fast form.

Vi erbjuder även långtidsverkande näring i form av coatade granuler för substratinblandning eller för toppdressing i containerodling. Beroende på formula har du en aktiv frisläppning näring i upp till 9 månader.

Hittar du inte den produkten du söker?

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den bästa lösning för din odling.


Se produkter i e-katalog eller klicka dig vidare till produktblad för kompletta analysvärden.