Gräsfrö

SW Horto erbjuder marknaden ett toppsortiment av gräsfrösorter och gräsfröarter från olika relevanta gräsfröförädlare runt om i världen. Vi har många års erfarenhet med att göra olika gräsfröblandningar till yrkes och konsumentmarknaden.

Att en gräsfrösort ligger bra till på utländska listor är ingen garant för att de passar just på din gräsyta. Vi har många års erfarenhet att komponera ihop de optimala gräsfröblandningarna för den nordiska marknaden till yrkesanvändarna och konsumenter. Gräsfröblandningar kan man köpa billigt på marknaden men här finns en tydlig tendens på att billigt gräsfrö ger en gräsmatta som inte blir så tät och måste klippas oftare.

Hos oss hittar du gräsfröblandningar för golfbanor, sportytor, park/villa, kyrkogårdar och gräsfröblandningar som är speciellt anpassade för naturområden. Vi har även motsvarande till de klassiska blandningarna för villagräsmattor såsom t ex Extra Green.

Vill du ha rena sorter, så kan vi erbjuda det mesta på marknaden. Rödsvingel, ängsgröe, engelskt rajgräs, rödven, krypven, brunven, kärrgröe.

Har du något gräsprojekt på gång, tveka inte att höra av dig till oss, SW Horto har kompetensen och erfarenheten.

Fråga oss, vi kan gräs!


Se produkter i e-katalogen eller läs mer om grässådd här