Gödsel

SW Horto erbjuder dig ett förstklassigt sortiment av gödsel. Med traditionella fullgödselmedel, spännande nyheter med fingranulerad långtidsverkande NPK, effektivaste bladverkande gödselmedel eller enklare rotgödande gödselmedel som till mikronäringsämnen för specifika behov och förutsättningar har vi ett av marknadens kanske bredaste gödselsortiment.

Tillsammans med våra kunniga säljare, erfarna leverantörer och med ett omfattande kontaktnät kan vi erbjuda spetskompetens inom gödning med ambitionen att ge dig som kund den bästa servicen och tillgången till de bästa produkterna. Utifrån budget och behov kan vi hjälpa dig ta fram ett gödselschema. 

För att nå ett optimalt resultat med din gödningsstrategi och gödningsschema är balansen mellan jordprofilens näringsämnena av yttersta vikt. Därefter bör ett gödningsschema alltid utgå ifrån aktuella analysvärden och jordprofilens aktuella näringsinnehåll.

Vill du ha hjälp med jordanalys, kontakta oss så hjälper vi dig

Match Spring All In One 16-2-7+1Fe – NYHET 2021!

Fingranulerad organiskbaserad NPK-formula, perfekt att lägga nu på våren när behovet är som störst!
Homogen granula där varje korn innehåller all näring. Ger en jämn och fin spridning med jämn tillväxt. Baserad på 25% organiskt material.

I profiler med högre sandhalt hjälper det organiska materialet att långsiktigt öka jordprofilens förmåga att binda vatten och öka tillgänglighetenen av näringsämne.


Se produkter i e-katalog eller klicka dig vidare till produktblad för kompletta analysvärden.